CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFTASINDA SABAH NAMAZI BULUŞMASI VE KAHVALTI

15.10.2015 tarihinde Camiiler Haftası ve Din Görevlileri  münasebetiyle Müftülüğümüzün ADRB personelleri Emine Kirişçi, Esma Simav ve Esra Kocatürk nezaretinde Esma İkbal Yatılı Kız K.K. öğrencileriyle Ulucami’de sabah namazı vaktinde buluşuldu. Birlikte sabah namazı kılındıktan sonra İpekçilik İ.H.L. meslek dersleri öğretmeni Ramazan Oruç, öğrencilere kısa bir Ulucamii tanıtımı yaptı. Ardından kurs yöneticisi  Fikriye Biber nezaretindeki öğrencilerle birlikte İsmail Hakkı K.K.’nun yemekhanesinde kahvaltı yapıldı. Burada İsmail Hakkı K.K. öğrencilerinden birinin okuduğu aşrin ardından kurs yöneticisi Ali Ertop, bir kaside okudu. Kahvaltının ardından kursun bahçesinde bulunan İsmail Hakkı Bursevî hazretlerinin hazireleri ziyaret edildi. Yine bahçede bulunan çilehanenin içerisinde İsmail Hakkı hazretleri, tekkesi ve çilehane kültürü hakkında bilgiler verildikten sonra buluşma sona erdi.