CAMİLER VE DİN GÖREVLİLER HAFTASINDA VAİZLERİMİZ KONFERANS VERDİ

14.10 2015 tarihinde,öğle namazında Mihraplı Camiinde ,Mihraplı Abdülkadir Can İ.H.L. öğrencileriyle buluşan Osmangazi  İlçe Müftülüğü ADRB personeli  vaizler Emine  KİRİŞCİ,Esma SİMAV, ve Esra KOCATÜRK’ün,cemaatle kılınan öğle namazının ardından, okulun konferans  salonunda gerçekleştirdikleri  ‘’CAMİ VE NAMAZLA  ARINMA’’konulu panel,okul  öğrencilerinden Rabianur YILMAZ’ın okuduğu aşır ile başladı.Okul müdürü Muhsin ŞAHİN’in   yaptığı kısa bir selamlama                                  konuşmasındandan  sonra,ADRB  görevlileri tarafından ‘’Namazın anlamı,namazın insana kazandırdıkları ve namazla arınma,diriliş ve huzurun gerçekleşebilmesi  için,namazın  özenle  kılınması gerektiği ,namaz kılmaya engel olan unsurlar’’ hakkında  sunum yapıldı. Sunumun bitiminden sonra okul müdürü ve organizasyonda emeği geçen müdür yardımcısı ve öğretmenlere teşekkür edildi.