MAHALLE TOPLANTILARI BAŞLADI

MAHALLE TOPLANTILARI BAŞLADI

Tecrübe paylaşımı yaparak görevde etkinliği artırmak, görevlilerle yakından tanışıp-kaynaşmak, sorun ve problemleri yerinde tespit edip, çözüm üretmek düşüncesiyle cami görevlileri ile mahalle toplantıları yapılmaktadır. İlki 22 Kasım 2017 Çarşamba günü öğleden sonra saat 14.00’te Panayır Mahallesi ve Çevre cami görevlileri ile yapılan toplantının ikincisi 27.11.2017 Pazartesi günü yatsı namazından sonra saat 20.00’de Altıparmak ve Ebu İshak Mahalleleri cami görevlileri ile Çırpan cami salonunda İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR ve Müftülük Şefi İkram PEHLEVAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Cami görevlilerimiz, toplantılara katılımların faydalı ve yararlı olduğunu dile belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler. Müftümüz İMAMOĞLU da, katılımlarından dolayı cami görevlilerine teşekkür ederek, sorunları yerinde tespit ve çözüm üretmek açısından bu tür toplantıların verimli ve faydalı olacağını beyan ettiler.