MEVLİT KANDİLİ YOĞUN PROGRAMLARLA KUTLANIYOR

MEVLİT KANDİLİ YOĞUN PROGRAMLARLA KUTLANIYOR

Mevlit Kandili "Kur'an-ı Kerim ve Mevlit Program"larıyla kutlanmaya başladı.

29 Kasım Çarşamba gününü 30 Kasım’a bağlayan gece idrak ettiğimiz Mevlit Kandili, gün içinde vaizlerimizin katılımlarıyla Kur’an Kurslarımızda program ve etkinliklerle, akşam da camilerimizde yapılan programlarla kutlandı. Akşam namazından sonra bütün camilerimizde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i şerif okunarak programlar yapıldı. İl Müftümüz İzani TURAN hocamızın katılımıyla Ulu Camii’de yapılan program Bursa Tv.den, İlçe Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU hocamızın katılımıyla Mihraplı Külliye Camii’nde yapılan program da Olay Tv.den canlı olarak yayınlanmıştır. 30 Kasım Perşembe sabahında ise; sabah saat 06.00’da Küçükbalıklı Merkez Camii’nde İlçe Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ve çevreden diğer din görevlilerinin  katılımıyla, Molla Fenari Camii’nde Şube Müdürü Şaban ÇAĞLAR ile yine çevreden diğer din görevlilerinin  katılımlarıyla sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilavetleri, Tevbe istiğfar, Salatü Selamlar ve Dualar ile, sabah namazından sonra da süt ikramı ile  “Seher Vakti Sabah Namazı Buluşması" programları yoğun katılımlarla kutlanmıştır.

Mevlit Kandili etkinlikleri 29 Kasım-03 Aralık 2017 tarihleri arasında çeşitli kurumlara yapılacak ziyaretler, Kur’an-ı Kerim programları, sabah namazı buluşmaları vb. etkinliklerle kutlanmaya devam edecektir.